Proiectul “5 Orase”

In acest proiect ne dedicam sa initiam sau sa asistam biserici locale din cinci orase ca sa initieze activitati de preevanghelizare si evanghelizare. Orice om are nevoie sa auda si sa inteleaga de ce s-a sacrificat Isus Hristos si cum vina sa morala oricat de mare sau de mica poate fii indepartata. Este importanta ca sa asistam oameni sa isi analizeze prejudecatile lor cu privire la: crestinism, biserica, pocainta si sa le oferim posibilitatea unei alegeri nu pe baza lor ci pe cunoasterea ofertei lui Hristos.

  • Competitia Sportiva din orasul Dumbraveni judetul Sibiu. Impreuna cu biserica Baptista din oras, oferim tinerilor posibilitatea unor activitati recreative intr-un cadru prietenesc si relational. Competiile care se vor desfasura sunt: fotbal, sah, tenis de masa, Jocuri de masa. Cei 50 de participanti se pot inscrie la mai multe dintre competitii astfel sa le poata mari sansa de a castiga premii. Tinerii vor fii invitati apoi la programele bisericii batiste din localitate.
  • Iasi – vom reveni cu detalii
  • Craiova – vom reveni cu detalii
  • Cluj – vom reveni cu detalii
  • Cahul Republica Moldoca – vom reveni cu detalii

In aceste orase se vor mobiliza bisericile evanghelice la Proiectul: “Ziua Globala de Misiune” care v-a avea loc pe data de 28 mai.