Timo Teams Online

Intr-o dimineata  meditatam la o intrebare care la inceput mi se parea banala: Este vreo diferenta intre omul ce nu are acces la biblie  si omul care are Biblia in casa si nu o citeste deloc? Chiar daca motivele sunt diferite pentru care cei doi oamenii nu se “hranesc” in final ambi nu se “hranesc”. Apoi mintea mea fugit repede si am inceput sa ma gandesc daca avem astfel de oameni in Romania. Cu siguranta avem din ambele categorii, dar cred ca procentul este covarsitor mai mare a omului care are biblia aproape si nu o foloseste.

De aceea lucrarea  “Timo Teams Online” isi propune sa ajute crestinul sa deschida, sa studieze si sa aplice Biblia.

Metoda noastra este usor accesibila imbinad coaching-ul cu: internetul, intalnirile personale si oportunitatiile de predare. Aceasta platforma isi propune sa ajute tinerii care sunt implicati in societate si misiune sa isi clarifice intrebari, sa isi creioneze credinte si sa fie capabili sa le expuna relevant in cuvinte pentru cei din jurul lor.

Fiecare cursant are in ajutorul sau un coach cu care va planifica in detaliu termenele

Anul acesta vom studia cartea ROMANI.

Datele cursului: 13 martie – 16 decembrie 2016

Inscrierea se face AICI.

Echipa Timo Teams Online

Reinhard Haemmerle

Fondator Timo Teams

Fondatorul Scolii de Interpretare a Biblie din Medias, a tinut prelegeri si a echipat tinerii in intelegera si aplicare Metodei de Studiu Biblic Inductiv, aplicand aceasta pe urmatoarele carti din Biblie: Coloseni, Galateni, Efeseni, Romani, Titus, Legea Vechitestamentala, Genesa, Exodul, Deuteronomul, Judecatori, Rut, Ezra, Neemia, Amos, Haggai, Zaharia, Maleahi, Daniel, Psalmi, Matei (Parables), Luca, Ioan, Fapte, Apocalipsa; partii din alte cartii, Istoria Bisericii, Intertestamental time, Conceptii despre Lume si viata, Omiletica.

Florina Mereu

A coordonat si codus Scoala de interpretare a Bibliei din Medias pentru mai multi ani, timp in care a tinut prelegeri pe intelegerea si aplicarea Metodei de Studiu Biblic Inductiv, aplicand aceasta pe urmatoarele carti din Biblie: Galateni, Coloseni, Rut, Psalmi, Conceptii despre lume si viata.

Marta Dunas

A coordonat si condus Scoala de interpretare a Bibliei din Medias pentru mai multi ani, timp in care a tinut prelegeri pe intelegerea si aplicarea Metodei de Studiu Biblic Inductiv, aplicand aceasta pe urmatoarele carti din Biblie: Coloseni, Rut, Psalmi, Evangheli, Viata lui Pavel.

Florin Mihaly

Coordonatorul cursului

A fost parte din echipa Scolii de Interpretare a Bibliei din Medias pentru mai multi ani, timp in care a tinut prelegeri pe intelegerea si aplicarea Metodei de Studiu Biblic Inductiv, aplicand aceasta pe urmatoarele carti din Biblie: Galateni, Coloseni, Legea Vechitestamentala, Rut, Psalmi, Amos, Luca, Faptele Apostolilor, Istoria Bisericii, Conceptii despre Lume si viata, Omiletica.